Våre veskefavoritter fra Celine

Våre veskefavoritter fra Celine

 

Å finne den rette vesken kan være en lang prosess. Mange ønsker å kjøpe en veske som kan dekke de fleste behov og anledninger, og som kan vare – ikke minst. Hos Vincci veileder vi alle våre kunder basert på kunnskap og erfaring, enten de vurderer, sparer eller leter etter sin drømmeveske. Derfor har vi laget en liten oversikt over våre favoritter fra Celine til inspirasjon. 

 

Luggage

 

Da Phobe Philo overtok rollen som Creative Director hos Celine hadde merket lenge savnet en tydelig retning. Til hennes første kolleksjon, Resort 2010, hadde hun et ønske om å vise noe som minnet om en garderobe fremfor noe som tilhørte en bestemt sesong eller trend. Ambisjonen var å skape plagg som kunne fungere som klassikere i en garderobe over tid. 10 år senere kan man nok bekrefte at hun lykkes med dette, og flere av hennes design er fortsatt å anse som favoritter hos kvinner over hele verden. Hennes første store statement ble Luggage-vesken. Inspirasjonen, hentet fra Celines egne reisevesker på 70-tallet, gjør at vesken fremstår klassisk - samtidig som Philo tilførte den en kontemporær touch. 

Den klassiske Luggage-vesken finnes i tre ulike størrelser. Vincci tilbyr både smooth og grained calfskin.

Mini: Den største utgaven av vesken. For deg som alltid ønsker å ha med det lille ekstra (og litt til). Vesken rommer alt du måtte trenger til arbeidsdagen, og er såpass romslig at den også kan fungere som en weekend bag for mange.

Micro: Mellomstørrelsen. Denne er perfekt som hverdagsveske, og rommer alle nødvendigheter. Midt i blinken dersom du ønsker å ha med deg notatbok eller iPad. På grunn av sin praktiske mellomstørrelse passer vesken like godt til fritid og reise, som til hverdagen.

Nano: Mini-varianten. Dette er den eneste av Luggage-veskene hvor det medfølger avtagbar skulderreim, og denne passer best for deg som foretrekker å «reise lett». 

 

Sangle

 

By-favoritten! Sangle er en smidig fusjon av sporty og klassisk. Vesken har ett rom og en liten lomme med glidelås på innsiden. Avtagbar skulderreim i ull medfølger. Seau Sangle er perfekt for deg som ønsker det enkle. Vincci tilbyr både smooth og grained calfskin.

Sangle Small: Liten, men romslig på størrelsen. Perfekt når man er «on the go» og kankje vil ha med seg noe ekstra, i tillegg til det aller mest nødvendige. Skulderreimen er lang, noe lenger som gjør at den kan bæres «cross body».

Seau Sangle: Originalen. Med en størrelse som ligger midt i mellom medium og large er dette er veske som møter de fleste behov, uten å bli upraktisk og stor. En god venn på reise og en hversdagsfavoritt!

 

Classic

 

I likhet med Luggage ble Classic, ofte omtalt som ’Box Bag’, også lansert i 2010 som en del av Phobe Philos første kolleksjon for Celine. Den gang uttalte hun at hennes ønske for Celine var å «make it strong and powerful - a kind of contemporary minimalism". På mange måter representerer Classic dette. I dag er den å regne som ikonisk. Dette er vesken som tar deg fra dag til kveld. Den er sesongløs, og tidløs. Dersom du kun skal eie én veske, er dette et veldig godt alternativ. Vincci tilbyr Classic i smooth calfskin. 

Classic medium: Den originale. En perfekt størrelse som rommer alt av nødvendigheter (+ en leppestift). Et smart valg til deg som ønsker å «reise lett». Vesken har en avtagbar skulderreim og har flere praktiske rom på innsiden. 

Classic small: Mini-varianten. Denne vesken et svært godt alternativ til selskap eller til de anledningene hvor du kun har med det aller, aller mest nødvendige.

 

Cabas Vertical 

 

Kanskje alle minimalisters drømmeveske? Vesken omfavner virkelig det som lenge har vært Celine’s varemerke; funksjonalitet. Cabas er en minimalistisk tote-bag i skinn, men både håndtak og justerbar skulderreim (cross body). Vesken består av ett, stort rom og en liten lomme med glidelås på innsiden.

Cabas phantom: En oppdatert utgave av Cabas. Til sammenligning er ikke denne fullt like «stram» og har et belte i skinn øverst på vesken som gir muligheten til å snøre den sammen og brette inn sidene. Cabas Phantom kommer i tre ulike størrelser; small, medium og large. I likhet med Cabas og Seau Sangle er denne en hverdagsfavoritt pga sin praktiske størrelse. Dessuten er den vår innkjøpers reisefavoritt!

 

Ring oss gjerne om du har noen spørsmål, eller trenger hjelpe til å finne din Celine favoritt! 

- Vincci Jentene

Leave your comment