ERES

Eres ble etablert Irene Leroux og det franske merke har produsert elegant badetøy i mer enn 40 år og undertøy siden 1998. Eres er kjent for sine ikoniske snitt, innovative fargekombinasjoner og høytekniske materialer. 

Irene Leroux tok over sportsbutikken til sine foreldre i 1968. Etter møte med Brasiliansk kunde som brukte tiden sin i Paris på å handle badedrakter, bestemte Leroux seg for å føre badetøy året rundt og spesialisere seg på produksjon og markedsføring av nettopp dette. En modig beslutning med et ambisiøst initiativ. Eres ble dermed det første merket som solgte badetøy ved alle årstider, og det første merket som solgte overdeler og underdeler separat. Eres har gjort det mulig for kvinner å matche og mismatche deler, og fremfor alt, velge forskjellige størrelser slik at overdel og underdel har optimal passform. 

Velkommen innom Vincci i Akersgata for å handle Eres. Vi legger også ut bilder av vårt Eres utvalg på Instagram, så kontakt oss gjerne per telefon eller e-post dersom du ser noe du liker eller har spørsmål. 

Kontakt oss på telefon eller sms +47 916 11 920, eller send oss en e-post på nettbutikk@vincci.no